Cani, pahare si farfurii

Subcategorii

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Cana din plastic  Buburuza Miraculoasa
Cana din plastic este personalizata cu indragita Buburuza Miraculoasa.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spala in m..
15 Lei
Cana din plastic  Pj Masks
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana s..
15 Lei
Cana din plastic Minnie
Cana pentru copii din plastic este personalizata cu indragita Minnie.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spala in ma..
15 Lei
Pahar cu pai din plastic Minnie
Paharul din plastic pentru copii este personalizata cu indragita Minnie Mouse.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima uti..
13 Lei
Pahar cu pai din plastic Pj Masks
Paharul din plastic pentru copii este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual inainte..
13 Lei
Pahar din plastic Pj Masks
Paharul din plastic pentru copii  este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual i..
7 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

    Micutzul va ofera cani, pahare si farfurii (boluri) pentru copii cu personaje Disney indragite: Cars, Minnie Mouse, Mikey Mouse, Spiderman, Paw Patrol, Eroii in Pijamale, Lady Bug (Buburuza Miraculoasa), etc.


Micutzul © 2021 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC