Umbrele

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Umbrela manuala de ploaie Cars, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitul Cars,  ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala de ploaie Frozen, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala de ploaie Frozen, roz, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala pliabila Buburuza Miraculoasa, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgita Buburuza Miraculoasa, ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni foarte mici si astfel e..
34 Lei
Umbrela manuala pliabila Frozen, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni f..
34 Lei
Umbrela manuala pliabila Minnie Mouse, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgita Minnie Mouse, ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni foarte mici si astfel este foar..
34 Lei
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

    Magazinul online Micutzul va ofera umbrele pentru copii, manuale sau automate, intr-o gama larga de modele, culori, cu personaje Disney preferate de copii: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Cars, Frozen, Spiderman, Paw Patrol, Eroii in Pijamale, Buburuza Miraculoasa, si altele.
    Umbrelele pentru copii sunt accesorii ideale pentru anotimpurile ploioase.

Micutzul © 2021 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC