Cani, pahare si farfurii

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Cana din plastic  Cars
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragitele personaje din filmul Disney Cars.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utiliza..
12 Lei
Cana din plastic  Mickey Mouse, albastra
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragitul Mickey Mouse.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spal..
10 Lei
Cana din plastic  Paw Patrol "Comic"
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragita echipa Patrula Catelusilor.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana ..
12 Lei
Cana din plastic  Pj Masks
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana s..
10 Lei
Cana din plastic  Spiderman
Cana din plastic pentru copii este personalizata cu indragitul Spiderman.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spala i..
12 Lei
Cana din plastic Frozen "Forest"
Cana pentru copii din plastic este personalizata cu Frozen.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spala in masina de sp..
12 Lei
Cana din plastic Minnie, roz
Cana pentru copii din plastic este personalizata cu indragita Minnie.Cana se poate folosi in cuptorul cu microunde maxim 2 minute.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima utilizare.Cana se poate spala in ma..
12 Lei
Pahar cu pai din plastic Minnie
Paharul din plastic pentru copii este personalizata cu indragita Minnie Mouse.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual inainte de prima uti..
12 Lei
-38%
Pahar cu pai din plastic Pj Masks
Paharul din plastic pentru copii este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual inainte..
13 Lei 8 Lei
Pahar din plastic LOL roz, 260 ml
Paharul din plastic pentru copii  este personalizata cu indragitele papusi LOL.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual inainte de pri..
6 Lei
-29%
Pahar din plastic Pj Masks
Paharul din plastic pentru copii  este personalizata cu indragita echipa a eroilor Pj Masks.Paharul nu se poate introduce in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase.Se recomanda sa se spele manual i..
7 Lei 5 Lei
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

    Micutzul va ofera cani, pahare si farfurii (boluri) pentru copii cu personaje Disney indragite: Cars, Minnie Mouse, Mikey Mouse, Spiderman, Paw Patrol, Eroii in Pijamale, Lady Bug (Buburuza Miraculoasa), etc.


Micutzul © 2023 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC