Ghiozdane

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Ghiozdan -Troler școală cu  LOL , 34x28x10 cm
Ghiozdanul-troler este imprimat cu faimoasele papusi LOL, recomandat pentru scoala clasa 0 (pregatitoare) sau clasa I .Ghiozdanul este compus din doua compartimente care se închid cu fermoare si un buzunar lat..
110 Lei
Ghiozdan -Troler școală cu  Paw Patrol, 38x28x14 cm
Ghiozdan -Troler școală cu  Paw Patrol, 38x28x14 cm
Ghiozdanul-troler este imprimat cu faimoasa echipa Patrula Catelusilor, recomandat pentru scoala.Ghiozdanul este compus din doua compartimente care se închid cu fermoare si doua buzunare laterale pentru depozi..
129 Lei
Ghiozdan -Troler școală cu  Spiderman , 39x32x14 cm
Ghiozdanul-troler este imprimat cu faimosul Spiderman, recomandat pentru scoala.Ghiozdanul este compus din doua compartimente care se închid cu fermoare si doua buzunare laterale pentru depozitarea usoara a st..
145 Lei
Ghiozdan Frozen "3D Magic", 31x26x11 cm
Ghiozdan Frozen "3D Magic", 31x26x11 cm
Ghiozdanul este imprimat cu îndrăgitele surori Elsa si Ana din filmul Disney Regatul de Gheata. Ghiozdanul este potrivit fetițelor de la grădiniță grupa mare sau clasa 0 (pregătitoare).Ghiozdanul este compus dint-u..
66 Lei
Ghiozdan LOL "Hearts", 38x32x13 cm
Ghiozdan LOL "Hearts", 38x32x13 cm
Ghiozdanul este imprimat cu îndrăgitele păpuși LOL.Ghiozdanul este compus din doua compartimente care se închid cu fermoare si doua buzunare laterale pentru sticla de apa. Este prevăzut cu bretele ergonomice ajusta..
79 Lei
Ghiozdan LOL Rock, albastru, 31x27x13 cm
Ghiozdan LOL Rock, albastru, 31x27x13 cm
Ghiozdanul este recomandat pentru si grădinița grupa mare sau clasa 0 (pregatiroare).Ghiozdanul este imprimat cu îndrăgita papusa LOL. Ghiozdanul este compus din trei compartimente care se închid cu fermoare si bre..
59 Lei
Ghiozdan LOL roz 31 cm
Ghiozdanul este recomandat pentru si grădinița. Ghiozdanul este imprimat cu îndrăgita papusa Lol. Ghiozdanul este compus dintr-un compartiment care se închid cu fermoare si bretele ergonomice ajustabile pentru umer..
40 Lei
Ghiozdan Mickey 32x23x10 cm
Ghiozdan pentru scoală cu indragitul personaj Mickey Mouse, recomandat pentru gradinita grupa mare sau clasa 0 (pregatitoare) .Ghiozdanul este compus din doua compartimente (unul mare si unul mic) care se închid cu..
50 Lei
Ghiozdan Patrula Cățelușilor 32x25x10 cm
Ghiozdan pentru scoală cu îndrăgita echipa din Patrula Cățelușilor.Ghiozdanul este compus din doua compartimente care se închid cu fermoare.Bretelele pentru umăr sunt ergonomice ajustabile oferind astfel un confort..
89 Lei
Ghiozdan Rucsac școală Miel & Limon, 42,5x30x14 cm
Ghiozdan Rucsac școală Miel & Limon, 42,5x30x14 cm
Ghiozdan Rucsac pentru scoală cu Miel & Limon, recomandat juniorilor.Ghiozdanul este compus din doua compartimente mari care se închid cu fermoare.Bretelele pentru umăr sunt ergonomice ajustabile oferind astfel..
74 Lei
Ghiozdan Rucsac școală Snoopy cu imprimeu, 43x30x14 cm
Ghiozdan Rucsac școală Snoopy cu imprimeu, 43x30x14 cm
Ghiozdan Rucsac pentru scoală cu Snoopy, recomandat juniorilor.Ghiozdanul este compus din doua compartimente mari care se închid cu fermoare iar lateral are buzunare pentru sticla de apa.Bretelele pentru umăr sunt ..
74 Lei
-6%
Ghiozdan școală cu Cars gri, 35x27x19 cm
Ghiozdan școală cu Cars gri, 35x27x19 cm
Ghiozdan Cars pentru scoală este format din doua compartimente care se închid cu fermoare si bretele ajustabile pentru umeri.Ghiozdanul este frumos colorat cu personaje din îndrăgitul film Cars (Mașinuțele).Dimensi..
84 Lei 79 Lei
Ghiozdan școală cu Cars, 41X34X18 cm
Ghiozdan școală cu Cars, 41X34X18 cm
Ghiozdan Cars pentru scoală este format din trei compartimente care se închid cu fermoare si bretele ajustabile pentru umeri.Ghiozdanul este frumos colorat cu personajul îndrăgit McQueen fiind foarte îndrăgit de bă..
65 Lei
Ghiozdan școală LOL, roz, 42x29x13 cm
Ghiozdan școală LOL, roz, 42x29x13 cm
Ghiozdanul este recomandat pentru si școală. Ghiozdanul este imprimat cu indragitele papusi LOL. Ghiozdanul este compus din trei compartimente care se închid cu fermoare si bretele ergonomice ajustabile pentru umer..
79 Lei
Ghiozdan Shimmer si Shine 32x23x10 cm
Ghiozdanul este imprimat cu îndrăgitele surori Shimmer si Snine, recomandat pentru gradinita grupa mare sau clasa 0 (pregatitoare).Ghiozdanul este compus din doua compartimente (unul mare si unul mic) care se ..
60 Lei
Afisare 1 - 15 din 16 (2 pagini)

    Cel mai important accesoriu pentru fiecare copil, indiferent ca merge la gradinita sau la scoala, ghiozdanul este foarte important.
    In magazinul nostru online micutzul.ro veti gasi o gama variata de ghiozdane pentru copii in diverse modele si culori, cu personajele Disney preferate ale copiilor: Cars, Frozen, Paw Patrol (Patrula Catelusilor), Spiderman, Sofia, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Eroii in Pijamale ( PJ Masks), Buburuza Miraculoasa (Lady Bug), etc. 

Micutzul © 2021 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC