Penare

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Penar simplu Frozen Destiny, 21X8X5 cm
Penar simplu cu indragitele surori Ana si Elsa, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoala.Penarul are un singur compartiment care se inchide cu fermoar..
29 Lei
Penar simplu Patrula Catelusilor, roz
Penar simplu cu Patrula Catelusilor, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoala.Penarul are un singur compartiment care se inchide cu fermoar.Dimensiuni..
20 Lei
-8%
Penar triplu echipat Cars
Penar triplu echipat Cars
Penarul triplu echipat cu îndrăgitul MQueen (Cars) este recomandat copiilor de scoală sau grădiniță.Penarul este conține in interior: 18 creioane colorate, 18 carioci,1 radiera, 1 ascutitoare, 2 rigle, 1 pix rosu, ..
75 Lei 69 Lei
Penar triplu Frozen "Truth", 23X10X5 cm
Penar triplu cu indragitele surori Ana si Elsa, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoala.Penarul are trei compartimente care se inchid cu fermoar cu u..
36 Lei
Penar triplu Frozen "Wind", 23X10X5 cm
Penar triplu cu indragitele surori Ana si Elsa, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoala.Penarul are trei compartimente care se inchid cu fermoar cu u..
36 Lei
Penar triplu Miel & Limon, 23X12X3,5 cm
Penar triplu Miel & Limon, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoală.Penarul are trei compartimente care se închid cu fermoare.Dimensiuni: 23X12X3,..
32 Lei
Penar triplu Ninette "Bicycle", 23,5X10X5 cm
Penar triplu cu Ninette, util pentru depozitarea: creioanelor colorate, cariocilor, pixurilor sau a altor accesorii pentru scoala.Penarul are trei compartimente care se inchid cu fermoar cu un ornament drăguț.Dimen..
34 Lei
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

    Odata cu venirea toamnei parintii, impreuna cu copii lor, incep sa se pregateasca pentru un nou an scolar sau de gradinita. Fiecare copil isi doreste un penar cat mai echipat si un model de ghiozdan cat mai atractiv. 
    Magazinul nostru online Micutzul.ro va ofera o gama variata de accesorii pentru scoala: penare echipate, jurnale, radiere, ghiozdane, rucsacuri, diferite modele in culori atractive si imperimate cu personajele Disney preferate: Cars, Frozen, Spiderman, Paw Patrol ( Patrula Catelusilor), PJ Masks (Eroii in Pijamale), Lady Bug (Buburuza Miraculoasa), Minnie Mouse, Mickey Mouse, etc.

Micutzul © 2023 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC