Umbrele

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Umbrela LOL Surprise, roz
Umbrela cu îndrăgitele papusi LOL, ideala pentru zilele ploioase.Dimensiuni aproximative: umbrela deschisa 80 cm iar lungimea manerului 62 cm.Material impermeabil 100% Elastomer Polyolefin...
25 Lei
Umbrela manuala de ploaie Cars, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitul Cars,  ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala de ploaie Frozen, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala de ploaie Frozen, roz, 69 cm
Umbrela manuala cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Dimnsiune: 69 cmMaterial impermeabil 100% poliester..
26 Lei
Umbrela manuala pliabila Buburuza Miraculoasa, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgita Buburuza Miraculoasa, ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni foarte mici si astfel e..
34 Lei
Umbrela manuala pliabila Frozen, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgitele surori Anna si Elsa din Regatul de Gheata ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni f..
34 Lei
Umbrela manuala pliabila Minnie Mouse, 92 cm
Umbrela manuala, pliabila, cu îndrăgita Minnie Mouse, ideala pentru zilele ploioase.Umbrela are un sistem de închidere si deschidere foarte practic, ea se poate strânge la dimensiuni foarte mici si astfel este foar..
34 Lei
Umbrela Patrula Catelusilor, albastra
Umbrela cu îndrăgita echipa din Patrula Catelusilor, ideala pentru zilele ploioase.Dimensiune aproximativa: diametru 74 cm, lungime maner 56 cm.Material impermeabil 100% Elastomer Polyolefin si maner din plastic...
26 Lei
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

    Magazinul online Micutzul va ofera umbrele pentru copii, manuale sau automate, intr-o gama larga de modele, culori, cu personaje Disney preferate de copii: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Cars, Frozen, Spiderman, Paw Patrol, Eroii in Pijamale, Buburuza Miraculoasa, si altele.
    Umbrelele pentru copii sunt accesorii ideale pentru anotimpurile ploioase.

Micutzul © 2021 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC