Tablă magnetică educațională, din lemn, cu puzzle, marker, cretă, burete

Brand: ISO Trade
Cod produs: 7264
Disponibilitate: 5
Pret: 40 Lei
-+

Tabla magnetică cu cretă și cu puzzle este o jucărie senzațională pentru fiecare copil mic. Tabla magnetică aduce distracție și divertisment copiilor, indiferent de vârstă și sex, încurajând creativitatea la fiecare nivel. Setul este din lemn, toate marginile au fost rotunjite și lustruite. Astfel, jocul pentru copii este absolut sigur, nu există răni.

În setul veți găsi: o tablă magnetică albă și o tablă neagră, o cretă, un markere, un burete și o broșură colorată cu povești pre-tipărite pentru a fi recreate.
Tabla a fost executată pe ambele părți, pe partea neagră copii pot desena și scrie cu creta. Pe partea albă, magneții colorați pot fi atașați și aranjați după cum doriți. Pictura cu cretă poate fi îndepărtată cu ușurință cu ajutorul buretelui inclus în set. Pe partea magnetică, copiii pot desena și scrie cu markerul solubil, iar vopseaua poate fi la fel de ușor ștearsă din nou. Magneții cu numeroase motive și modele diferite pot fi aranjați pentru multe povești diferite, copiii sunt eliberați în creativitatea lor și își pot da imaginația liberă.

Setul  poate fi o idee de cadou perfectă pentru multe ocazii, jucăria creativă multifuncțională este potrivită atât pentru fete, cât și pentru băieți de diferite vârste. Exemplele de povești dau inspirație și încurajează subiecte neobișnuite, copiii creează personaje noi și propriile lor povești captivante.

 Setul conține:
- tabla magnetica, cadru lemn
- 3x creta
- marker
- burete
- piese puzzle, magnetice
- carte cu exemple

Specificații:
-recomandate pentru vârsta: +3 ani
-certificat: CE, EN 71.
- lungime 23 cm
- lățime 30 cm
- înălțime 19 cm
- greutate 530 g

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Micutzul © 2023 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC