Tort aniversar de jucărie, format din 75 de piese și cântec aniversar

Brand: ISO Trade
Cod produs: 4504
Disponibilitate: 1
Pret: 54 Lei
-+

Tortul aniversar este o jucărie care va atrage fiecare copil și le va oferi o distracție extraordinară ore întregi. Va funcționa perfect la fiecare petrecere și va atrage orice iubitor de dulciuri și produse de patiserie. Un tort de ziua de naștere pentru copii este o jucărie creativa de care nu te poți plictisi.
Setul este format din 75 de elemente care pot fi utilizate conform propriilor idei. Acest lucru vă oferă o mulțime de posibilități de a decora tortul - un copil se poate transforma într-un adevărat cofetar pentru o vreme și poate crea opere de artă adevărate și dulci, pe care chiar și cei mai mari maeștri din cofetărie din lume le-ar plăcea. După decor, a sosit momentul să feliați tortul în porții și să îl serviți pe farfurii.
Tortul colorat de ziua de naștere este format din șase bucăți, care sunt legate între ele prin velcro. Copiii pot separa (tăia) cu ușurință bucăți individuale de tort de ziua de naștere folosind un cuțit de plastic (inclus). Un tort cu o cantitate atât de mare de accesorii suplimentare este o modalitate excelentă de a te distra!
Un tort colorat de ziua de naștere stimulează imaginația, încurajează gândirea creativă și neconvențională și dezvoltă foarte mult abilitățile manuale în rândul celor mai mici copii. Copiilor le va plăcea, de asemenea, lumânarea interactivă care strălucește și joacă o rundă de aplauze și un cântec de ziua de naștere după ce a suflat.

Setul conține în total 75 de elemente, și anume:
- un tort (format din 37 de elemente)
- o ruladă (formată din 12 de elemente)
- cupcake, fursecuri, farfurii, ceașcă, jeleu, tacâmuri (formată din 14 de elemente)
- înghețată într-o ceașcă (formată din 12 de elemente)

Dimensiunile tortului (diametru / înălțime): 15x8cm


Vârsta recomandată: + 3 ani

 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Micutzul © 2024 - Toate drepturile sunt rezervate | ANPC